Lansering av nya yh-antagning.se

Under helgen kommer vi lansera nya yh-antagning.se. Nya yh-antagning.se innehåller en mängd spännande nyheter som vi hoppas att ni ska ha glädje av. Uppgraderingen kommer att ske natten till lördag 7 februari kl 00:15 och vi kommer att kontakta sökande som försöker registrera en ansökan just då. Nertiden beräknas till 15-45 minuter.

Gå gärna igenom vår lilla introduktion och våra två nya funktioner som ni behöver ta ställning till innan ni öppnar upp!
  • Introduktion av nya strukturen. Glöm inte att se över behörigheter, urval och handlingar om ni inte redan gjort det!


  • Den första nya funktionen att ta ställning till ger er möjlighet att ställa en fråga till de sökande varifrån de fick information om utbildningen. Filmen nedan visar hur ni konfigurerar detta. Glöm inte att ställa in detta på varje utbildning ni vill att den sökande ska få frågan på!


  • Den andra är ytterligare en ny funktion som ger er möjlighet att låta den sökande ange att de åberopar reell kompetens samt möjlighet att motivera varför. Filmen nedan visar hur ni konfigurerar detta. Glöm inte att ställa in detta på varje utbildning ni vill att den sökande ska kunna åberopa reell kompetens på!
Andra nyheter beskriver vi i filmerna nedan.
  • Mer filtreringsmöjligheter i ansökningslistan.

  • Förbättrad hantering av ansökningshandlingar vilket beskrivs i denna film som visar hur man behandlar en ansökan.Kontakta gärna oss om ni har frågor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar