Utbildningar med flera studieorter

Numera finns det funktionalitet i yh-antagning.se för att hantera utbildningar med flera studieorter. På utbildningar där det finns flera studieorter och där de studerande ska placeras på någon studieort finns en flik som heter Studieorter. Under den fliken lägger ni till utbildningens samtliga studieorter.



När ni lagt till fler än en studieort kommer de sökande att behöva rangordna studieorterna innan de kan lämna in sin ansökan. De kan alltså inte lämna in sin ansökan förrän de har rangordnat samtliga studieorter.



När ni sedan gör antagning till utbildningen kommer ni att kunna placera antagna sökande på studieorter. När ni gör det kommer ni kunna se vilka studieorter som de sökande har angivit som första- och andrahandsalternativ osv. 


Funktionen för flera studieorter behöver aktiveras av oss på yh-antagning.se. Om ni saknar fliken Studieorter på en utbildning där den behövs så kan ni kontakta supporten för yh-antagning.se. Funktionen ger ingen effekt förrän ni har lagt till minst två studieorter under fliken "Studieorter".


Kontakta oss gärna om du har frågor!

support@yh-antagning.se | 08 - 50 12 60 90



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar